Back / frontstage

Årets upplaga av Rookiefestivalen är uppdelad i två dagar som vi valt att kalla för front och backstage. Fredagen den 27e Oktober blir vår backstage dag i form av en lärorik branschträff med givande föreläsningar av branschaktörer ifrån hela Sverige. Backstage dagen är för alla som jobbar, studerar eller har ett brinnande intresserade för musikbranschen. Detta är en chans att ta lärdom från andra erfarna människor i branschen, samt ett sätt att skapa sig ett nytt och bredare nätverk!

Lördagen kommer bestå av en lite mer renodlad festival där oetablerade artister får chansen att spela inför riktiga musikaktörer. Visionen är att visa hur lördagen möjliggörs på fredagen för framtida musikSverige. Därför är temat för Rookiefestivalen 2017 Live-industrin. Är du student inom musikbranschen, en DIY utövare eller bara har ett intresse av nyskapande musik. Ta ditt pick och pack och besök Hultsfred den 27e och 28e oktober för en fullspäckad helg med lärorika möten, grym musik och sjukt bra fest. Ses Där!

En bra start på Rookie kick-startar festivalhelgen med artisten Ace Wilder i en panel med Adam Kulling.G och Ninos Hannah på 09 Music. Detta görs möjligt med stöd från Astrid Lindgrens Hembygd och Det goda evenemanget!

 

Vill du själv bli en del av organisationen eller ta med dig dina klasskamrater eller kollegor lite mer förmånligt? kontakta gärna oss på info@rookiefestivalen.se